​​​​

Inspektorati Shtetëror i Punës dhe Shërbimeve Sociale

 • Newsflash 5

  Vjollca Cane

  ID Card: 0101010034

  ISHPSHSH Drejtoria Rajonale Tiranë

 • Newsflash 5

  Vasil Pici

  ID Card: 0101010028

  ISHPSHSH Drejtoria Rajonale Tiranë

 • Newsflash 5

  Vasil Ngjela

  ID Card: 0101010007

  ISHPSHSH Drejtoria Rajonale Tiranë

 • Newsflash 5

  Valentina Skenderaj

  ID Card: 0106010001

  ​ISHPSHSH Drejtoria Rajonale Fier​

 • Newsflash 5

  Valentina Hoxhaj

  ID Card: 0101010027

  ISHPSHSH Drejtoria Rajonale Tiranë

 • Newsflash 5

  Valbona Shtubina

  ID Card: 0111010008​

  ISHPSHSH Drejtoria Rajonale Shkodër

 • Newsflash 5

  Stela Agaraj

  ID Card: 0101010033

  ISHPSHSH Drejtoria Rajonale Tiranë

 • Newsflash 5

  Stefan Varfi

  ID Card: 0101010025

  ISHPSHSH Drejtoria Rajonale Tiranë

 • Newsflash 5

  Shkelzen Lalo

  ID Card: 0104010008

  ISHPSHSH Drejtoria Rajonale Durrës

 • Newsflash 5

  Romeo Cakuli

  ID Card: 0112010006

  ISHPSHSH Drejtoria Rajonale Vlorë

 • Newsflash 5

  Roland Londo

  ID Card: 0106010005

  ​ISHPSHSH Drejtoria Rajonale Fier​

 • Newsflash 5

  Robert Shkurta

  ID Card: 0105010008

  ISHPSHSH Drejtoria Rajonale Elbasan

 • Newsflash 5

  Rezart Tyli

  ID Card: 0100010007

  ISHPSHSH Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5

  Rezart Baliko

  ID Card: 0101010023

  ISHPSHSH Drejtoria Rajonale Tiranë

 • Newsflash 5

  Refik Rama

  ID Card: 0101010022

  ISHPSHSH Drejtoria Rajonale Tiranë

 • Newsflash 5

  Ramiz Alliu

  ID Card: 0101010035

  ISHPSHSH Drejtoria Rajonale Tiranë

 • Newsflash 5

  Pandeli Mano

  ID Card: 0101010021

  ISHPSHSH Drejtoria Rajonale Tiranë

 • Newsflash 5

  Olgreta Kocaj

  ID Card: 0110010005​

  ISHPSHSH Drejtoria Rajonale Lezhë

 • Newsflash 5

  Nertila Bulku

  ID Card: 0100010010

  ISHPSHSH Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5

  Nahlel Fico/Bejleri

  ID Card: 0100010016

  ISHPSHSH Drejtoria e Përgjithshme


 

 

InspectoratePages: RregjistriIInspShteteror