Të gjithë inspektorët: Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore

Kreu Inspektorët Inspektoret Shteteror
 • Newsflash 5
  Iva Gerdani

  ID Card:11000002/P

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Bledar Mamaj

  ID Card:11000033

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Blerim Bala

  ID Card:11000058

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Ilda Ago

  ID Card:11000035

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Andi Balla

  ID Card:11000059

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Jorida Nonaj

  ID Card:11000062

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Rexhep Skeja

  ID Card:11000038

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Shpendi Muka

  ID Card:11000063

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Arjola Lata

  ID Card:11000067

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Blerta Gega

  ID Card:11000041

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Besjana Molla

  ID Card:11000042

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Ina Pllumbi

  ID Card:11000069

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Besiana Xhelilaj

  ID Card:11000070

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Fatjon Memeti

  ID Card:11000072

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Rajmonda Yryku

  ID Card:11000046

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Jurgen Ndoi

  ID Card:11000071

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Tisli Ceni

  ID Card:11000068

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Luan Cici

  ID Card:11000066

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Enkeleda Derri

  ID Card:11000065

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Araldo Cipi

  ID Card:11000051

  AKBPM - Drejtoria e Përgjithshme