Të gjithë inspektorët: Drejtoria e Shërbimit të Peshkimit dhe Akuakulturës

Kreu Inspektorët Inspektoret Shteteror
 • Newsflash 5
  Lonard Kasaj

  ID Card:10000031

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Alban Topulli

  ID Card:10000056

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Evis Lemi

  ID Card:10000066

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Enver Bilbili

  ID Card:10000058

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Afrim Culaj

  ID Card:10000067

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Abedin Dyli

  ID Card:10000063

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Ermal Xhumari

  ID Card:10000062

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Reshat Xhelilaj

  ID Card:10000060

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Endri Hoxhaj

  ID Card:10000059

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Arjon Arapi

  ID Card:10000061

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Ervin Ruci

  ID Card:10000054

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Gjergji Rova

  ID Card:10000055

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Stiljan Lekaj

  ID Card:10000065

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Pajtim Myrtollari

  ID Card:10000057

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Lefter Kocillari

  ID Card:10000064

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Ali Baze

  ID Card:10000068

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Alket Lulaj

  ID Card:10000621

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Ilirjan Cepe

  ID Card:10000070

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Aleksander Luli

  ID Card:10000619

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Halim Dafku

  ID Card:10000048

  DSHPA - Drejtoria e Përgjithshme