Të gjithë inspektorët: Inspektorati Vendor Cërrik

Kreu Inspektorët Inspektoret Shteteror
 • Newsflash 5
  Ardian Salla

  ID Card:0005

  Inspektorati Vendor Cërrik Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Idajet Meta

  Inspektorati Vendor Cërrik Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Arben Merdani

  Inspektorati Vendor Cërrik Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Tefik Shabani

  Inspektorati Vendor Cërrik Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Andi Methasa

  Inspektorati Vendor Cërrik Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Edmond Pepa

  Inspektorati Vendor Cërrik Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Mariglen Lamcja

  Inspektorati Vendor i Mbrojtjes së Territorit Cërrik

 • Newsflash 5
  Endrin Elezi

  Inspektorati Vendor i Mbrojtjes dhe Shpëtimit nga Zjarri Cërrik

 • Newsflash 5
  Jetnor Cala

  ID Card:0017

  Inspektorati Vendor Cërrik Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Cerciz Shabani

  ID Card:0019

  Inspektorati Vendor Cërrik Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Artjon Taci

  ID Card:0021

  Inspektorati Vendor i Mbrojtjes dhe Shpëtimit nga Zjarri Cërrik

 • Newsflash 5
  Kleanth Baku

  ID Card:0023

  Inspektorati Vendor Cërrik Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Nuri Hoxha

  ID Card:0025

  Inspektorati Vendor Cërrik Drejtoria e Përgjithshme