Inspektoret Shteteror

Kreu Inspektorët Inspektoret Shteteror
 • Newsflash 5
  Avenir Pajo

  ID Card:04020966

  ISHSH Drejtoria Rajonale Berat

 • Newsflash 5
  Donald Reovica

  ID Card:04020974

  ISHSH Drejtoria Rajonale Berat

 • Newsflash 5
  Mentor Hoxha

  ID Card:02071684/P

  AKU Drejtoria Rajonale Gjirokastër

 • Newsflash 5
  Arjana Matushi

  ID Card:15000463

  Agjencia Kombëtare e Bregdetit

 • Newsflash 5
  Zak Dobjani

  ID Card:15000464

  AKB Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Klotida Jakova

  ID Card:15000503

  AKB Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Emirjan Hate

  ID Card:15000497

  AKB Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Majlinda Bakeri

  ID Card:15000468

  AKB Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Armando Zanaj

  ID Card:06000780

  ISHTI - Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Florian Sadushaj

  ID Card:15000493

  AKB Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Erjona Mullai

  ID Card:0472

  Agjencia Kombëtare e Bregdetit

 • Newsflash 5
  Klevis Sheremetaj

  ID Card:04120466

  ISHSH Drejtoria Rajonale Vlorë

 • Newsflash 5
  Mimoza Arapi

  ID Card:07000675

  DPA Drejtoria e Përgjithshme

 • Newsflash 5
  Ambela Kurti

  ID Card:04010961

  ISHSH Drejtoria Rajonale Tiranë

 • Newsflash 5
  Suela Buci

  ID Card:04030997

  ISHSH Drejtoria Rajonale Dibër

 • Newsflash 5
  Englantina Lami

  ID Card:04031069

  ISHSH Drejtoria Rajonale Dibër

 • Newsflash 5
  Arjan Demiri

  ID Card:10000001

  Drejtoria e Shërbimit të Peshkimit dhe Akuakulturës

 • Newsflash 5
  Tea Kopellaj

  ID Card:04051152

  Inspektorati Shtetëror Shëndetësor

 • Newsflash 5
  Mimoza Likaj

  ID Card:02121105

  AKU Drejtoria Rajonale Vlorë

 • Newsflash 5
  Megi Bardhi

  ID Card:02011391

  AKU Drejtoria Rajonale Tiranë